Ydelser

Hos Aarslev Maskinfabrik udfører vi underleverandørarbejde af enhver art i stål. Vi tilbyder underleverandørarbejde af både små og store serier.

Af ydelser kan nævnes:

Laserskæring

Bruges til at præcist skære stål, rustfrit stål, aluminium og andre metaller i forskellige former. Vi udfører ikke selv laserskæring her på fabrikken, men har gode samarbejdspartnere inde på området. Du kan vælge os til at lave en skærefil eller du kan sende os en færdig fil og vi vil sørge for, at levere en god pris til dig til dit færdige produkt.

Svejsning

Alt svejsearbejde på Aarslev Maskinfabrik ApS udføres af kompetente smede. Vi ufører svejsearbejde i stål, rustfrit stål, aluminium og andre metaller. Kontakt os og vi kan tage en snak om, hvad det er der ønskes, så vi kan få afstemt alle forventninger. Vi er EN1090 Udførselsklasse: EXC2 certificeret.

Kantbukning

Kantbukning er blevet en anerkendt produktionsmetode inden for metalforarbejdning. Vi kan kantbukke i stål, rustfrit stål, aluminium og diverse andre metaller. Kantbukning af metalemner i effektive dimensioner der sikrer dig mulighed for en god totaløkonomi. Vi besidder en række værktøjer til kantbukning, hvor metalplader ved hjælp af kraftigt tryk formes til emner med vinkler og hjørner. Kombineret med vores gode og solide håndværkstraditioner er du sikret en kompetent underleverandør af dine metalemner.

 

 

 

 

 

CNC Drejning

Har du behov for CNC-fræsning, eller -drejning er du kommet til helt rette sted hos Aarslev Maskinfabrik ApS. Vi tilbyder en høj kvalitet og vi arbejder blandt andet i materialer, som stål, aluminium, messing, rustfrit stål og plast. Vi har specialiseret os i både mindre og større emner. Vi samarbejder gerne i produktionen af eventuelle prototyper samt producerer faste bestillingsemner til flere af vores kunder.

Konstruktion

Vi rådgiver og hjælper gerne med at udfærdige tegninger og filer, som skal ende ud i det færdige produkt og idéer skal føres ud i livet. Vi fungerer, som tæt samarbejdspartner lige fra idé-stadiet, over prototyper til den færdige værktøjsfremstilling. Det er kun fantasien der sætter grænserne. Vi har en bred erfaring inden for konstruktion af stanse- og formværktøjer, samt fremstilling af fræse-, og montagemaskiner.

Prototyper

Skal du bruge professionel hjælp til prototype fremstilling, er du kommet rette sted hen. Vi hjælper gerne vores kunder med fremstilling af prototyper lige fra hjælp til design, udvikling, produktion af prøveemner, produktoptimering samt fremstilling. Vi tilbyder hjælp til alle faserne eller enkelt faser, hvis f.eks. design eller prøveemner forefindes. Vi garanterer et problemløst produktionsforløb, såfremt vi har været med under hele det forudgående forløb og syntes kun det er spændende, at være med til at producere nye produkter.